Žehnání kol, Svatba Bikerů a Dny bezpečnosti
Žehnání kol, Svatba Bikerů a Dny bezpečnosti
16/5/2023

První květnový víkend jsme měli dvoj exhibici na Žehnání kol v Dolní Branné, kde jsme v rámci dvou vstupů zajezdili nedaleko místního kostela na nově zbudovaném hřišti. Pro místní děti jsme připravili s Martinem Šimůnkem workshop s překážkovou dráhou, kam i přes počáteční déšť dorazilo celkem dost místních i přespolních.

Rovnou z Dolní Branné jsme vyrazili směr Most, kde se konala na Rudolickém statku svatba dvou bikerů. Táta cyklista a děti jezdci z trailů a bikeparků. Pár účastníků mělo sice lehce naloženo, ale většina se šetřila na naše překvapení, které zpunktovala maminka nevěsty. Hodně štěstí do života novomanželům i svatebčanům co si nám lehli pod kola 🙂

Následující víkend byla na pořadu dne bezpečnost před obchodním domem v Teplicích. Velká akce, které se účastní prakticky všechny organizace zaměřené na bezpečnost a složky záchranného sboru má skoro 20-ti letou tradici a na účasti to bylo znát. Normálně akce v obchoďácích bývají trochu nudné, ale sem dorazil slušný počet lidí a i organizace byla kvalitní. Martin Šimůnek a Vlasta Kabeláč Čiháček tak rozjeli trochu ostřejší a delší ukázky. Na první s lehkým deštěm v závěru, ale druhá už byla značka ideal.

Žehnání kol, Svatba Bikerů a Dny bezpečnosti
No items found.
zpět