Trojitá exhibiční nálož – Pankrác / Doksy / Letňany
Trojitá exhibiční nálož – Pankrác / Doksy / Letňany
25/11/2021

Po několika dnech individuálních tréninků na nás s klukama čekala sobota na Trialovém kole a objetí 3 exhibic. Začínalo se dopoledne v Praze na Craft runu, který byl shodou okolností podporovaný Gatorade. Tady zatím jen s kolegou Lukášem Valným. Bylo znát, že lidi trochu děsí počasí, ale jak se začalo oteplovat tak se zvýšila frekvence návštěvníků a náš vstup po Honzovi Webrovi už probíhal s docela slušnou diváckou kulisou.

Rychle jsme vše naházeli do auta a vyrazili za Martinem Šimůnkem do Doks u České Lípy, kde se konal tradiční sraz Škodovek a tuning aut. Narvaným campem nás pomalu protlačili organizátoři na místo, kde už se začali scházet hlavní účastníci naší show a to děti z dětského domova pro zneužívané a týrané. Snad jsme jim dali s Martinem a Lukášem trochu radosti do života. Nesmím zapomenout na mého synátora Martyho, který si tady odjel svou první exhibici i na Nikolku s Elinkou, které celou dobu pomáhali a fotili.

Exhibice se nám protáhla a proto jsme sotva uklidili překážky a už jsme byli na cestě do Pražských Letňan, kde se konalo Pivobraní, kde jsme v opravdu našlapané atmosféře rozjeli exhibici pro všechny přítomné obdivovatele piva a různých dobrot co se dali na stáncích najít. Tentokrát jsme exhibici jeli trochu akčnějším tempem.

Trojitá exhibiční nálož – Pankrác / Doksy / Letňany
No items found.
zpět