Trialový zimní kurz #1 - pátky
Trialový zimní kurz #1 - pátky
1/12/2021

Pověsit přes zimu kolo v garáži? Neexistuje!

Máme tu pro vás 3 denní halový Trialový kurz. Zdokonalíte stabilitu, naučíte se přejet trámek, vyjet na palety, získáte správný postoj na kole a naučíte se i pár dalších vychytávek co v terénu jako když najdete. Víme jak náročný Trial pro mnoho jezdců na první pohled je.

Díky našim zkušenostem věříme, že během několika málo lekcí pochopíte základ jak se v této disciplíně rozvíjet a kombinovat jí s vaší hlavní disciplínou. Kolo k zapůjčení je v ceně.

**LOKALITA: **

Kurz se koná v Mnichovicích (nedaleko Říčan), kde je pro letošní rok připravena luxusní hala klubu MTB & Trial Mraveniště. Je tedy možné trénovat bez ohledu na počasí i světelné podmínky. Místo je dostupné vlakem a je zde možnost parkování v uzavřeném areálu.

K dispozici jsou převážně dřevěné překážky s hrubou betonovou podlahou.

Lokace haly: [Google Maps Link]

(jedná se o uzavřený areál, kam je možné jet pouze po dohodě za doprovodu členů klubu)

Na místo je také možnost dostat se pěšky z vlakové stanice Mnichovice.

URČENO PRO:

Muže, ženy i děti (pokud se sejde dostatek zájemců, budou skupiny odděleny dle pohlaví). Děti jen v doprovodu rodičů na individuální bázi. Ideální pro zkušené i amatérské jezdce co mají rádi terén.

VYBAVENÍ:

  • Trialové kolo - zapůjčíme vám jej na místě (5 kol k dispozici)
  • Přilba, sportovní obuv nebo bikové boty pro platformy / klíckové pedály
  • Sportovní oblečení ideálně bez širokých nohavic u kalhot
  • Rukavice – ideálně celoprsté
  • Doporučujeme mít sjednané minimálně základní úrazové pojištění

CO PRO VÁS MÁME PŘIPRAVENO:

  • Pitný režim (neperlivá voda)
  • Vybavení na menší servis vašich miláčků (tím myslíme kol)
  • Samozřejmě halu a překážky na blbnutí

Prosíme všechny účastníky, aby si udělali testy na Covid-19, pokud nejsou očkováni.

TRÉNINKY:

DAY 1 – 03.12.2021 od 17:00

DAY 2 – 10.12.2021 od 17:00

DAY 3 – 17.12.2021 od 17:00

KAPACITA, OBJEDNÁVKA A PLATEBNÍ PODMÍNKY:

Kurzy a campy mají omezenou kapacitu. Obsazenost je možné si ověřit v záhlaví popisu campu (obsazeno / celková kapacita), stejně jako cenu. Váš doprovod se může zůčastnit, ale primárně se budeme věnovat vám a dalším platícím jezdcům.

Rezervaci je možné provést formulářem na této stránce nebo mail na info info@bikeskills.cz. Je nutné potvrzení z naší strany. Fakturu Vám zašleme obratem nebo dle dohody před akcí (2-3 týdny). Platbu je nutné provést v době splatnosti uvedené na faktuře.

Storno je možné a to ve výši poplatku** 50%** z celkové ceny campu 14 dní před akcí nebo 90% z celkové ceny campu 13 a méně dní před akcí. Případně dle dohody (úraz, nemoc, vyšší moc).

Účastníci zaplacením částky a svou přítomností na akci potvrzují účast na vlastní nebezpečí. Organizátor nenese odpovědnost za ztrátu majetku nebo jeho poškození. Organizátor ani instruktoři nenesou odpovědnost za zranění jezdce. **DARUJTE CAMP JAKO DÁREK A VYUŽIJTE NAŠE VOUCHERY, KTERÉ MŮŽEME VYSTAVIT NA ČÁSTKU NEBO KONKRÉTNÍ CAMP. JE MOŽNÉ JE POUŽÍT I NA NÁKUP ZBOŽÍ V NAŠEM **E-SHOPU NEBO INDIVIDUÁLNÍ KURZY.

Trialový zimní kurz #1 - pátky
No items found.
zpět