TRELLEBORG / MITAS – Agritechnica 2019
TRELLEBORG / MITAS – Agritechnica 2019
25/11/2021

Listopad není zrovna měsícem, kdy jsme jako Trialisté vytížení, ale letošní rok byl tak trochu jiným. Byli jsme osloveni společností MITAS a TRELLEBORG, pro 7 dnů exhibic v Německém Hannoveru, na největší světové výstavě zemědělských strojů. Ostatně návštěvnost přes 450.000 návštěvníků mluví za vše.

Pro Vlastu bylo 7 dní 4x denně na kole, možností návratu po zranění kolene, které si zkomplikoval utrženými pooperačními srůsty. Pro Máru Trynera zase možností pořádně otestovat kolo po zlomenině lopatky. Naši jezdci se na akci připravili intenzivním tréninkem i testováním MITAS plášťů.

Příprava samotné stage byla také důkladná, včetně překážek tvořených na zakázku i prostoru a scénáře všech dní. Pro jistotu byl v záloze další jezdec, hromada dílů a kol. Zvláštností, oproti normálním exhibicím, byla nutnost vejít se do kratšího bloku (cca 5-8 minut) a zapojení klasického MTB kola, které sem osadil nově komponenty SPANK, MITAS a SUPACAZ.

Popravdě jsme nečekali takovou návštěvnost, kdy na každém vstupu byl stánek doslova v obležení a lidé čekali i 30min až začneme. Pevně věřím, že i nejvyšší vedení obou firem bylo spokojeno a snad navážeme na tuto akci, nějakou zajímavou spoluprací.

TRELLEBORG / MITAS – Agritechnica 2019
No items found.
zpět