Exhibice a workshop slavnosti Litvínov
Exhibice a workshop slavnosti Litvínov
3/10/2022

Město Litvínov nás pozvalo na tradiční Svatomichelské slavnosti, které se pořádají hned na několika místech v tomto krásně se rozvíjejícím městě. Naše exhibice s workshopem byli v centru sportovních zón v místním zámeckém parku hned proti mobilní stage. Bohužel hned po příjezdu bylo jasné, že to Vlasta, Martin a Matouš budou mít trochu nahnuté. Déšť, déšť a teplota, že by psa nevyhnal. Nezbývalo než vše připravit a čekat do odpoledne zda dorazí diváci.

Diváci přišli – déšť zůstal. Kluci i účastníci bojovali statečně a i za totálního deště workshop jel na plné obrátky. Exhibici jsme museli proti plánu upravit a první vstup se odehrál na pódiu, kde se Martin Šimůnek odhodlal zaskákat i přes mokrý a kluzký povrch.

Asi hodinu na to vykouklo na malou chvilku sluníčko a Vlasta s Matoušem vytáhli kola, aby zaskákali pro místní TV štáb. Vlasta následně na pódiu udělal menší ukázku a skoky přes pásku, kde končil něco málo nad 125cm, což na podmínky není úplně málo. Matouš se rozhýbával na překážkách, kde byla jediná podmínka, že nemůže skočit na zem, která byla jedno velké bláto. No rozhýbal se dobře, dokonce i s podporou diváků, ale v moment ostré exhibice přišlo co? ….. No přišla totální průtrž mračen, což byl zároveň závěr této akce. Udělali jsme prostě maximum, organizátor poděkoval a diváci za naši odvahu také. Díky za pozvání a za rok bez deště.

Exhibice a workshop slavnosti Litvínov
No items found.
zpět