Exhibice Kunratice, Škvorec a Jablonec
Exhibice Kunratice, Škvorec a Jablonec
11/9/2022

Víkend byl 50//50 jestli aplikace na počasí fungují. Naštěstí nefungují, takže místo slibovaných dešťů jsme odjeli ve dvou týmech všechny nasmlouvané akce. Vlasta, Michal Budský, Ondřej Nenadál a později i Lukáš Valný měli na krku Kunratické Babí Léto a Škvorecký jarmark. Martin Šimůnek si dával Jablonec nad Nisou.

Kunratické Babí Léto je opravdu povedený minifestival pro děti i dospělé s koncerty a hromadou aktivit. Krásné prostředí zámeckého parku nabídlo návštěvníkům snad všechno na co při podobné akci vzpomenete. Vlasta, Michal i Ondra se v jednom delším vstupu postarali o kus solidní akce, která bavila všechny přítomné, včetně organizátorů :). Vlasta na novém 26” speciálu testoval pár změn v setupu kola. Michal Budský jezdí poslední roky na streetovém kole a Ondra byl zástupcem 20” speciálů. Takže vlastně vše co Trialový sport nabízí.

Po exhibici následoval rychlo přesun do Škvorce, kde jsme byli už podruhé pozváni na místní festival s názvem Škvorecký jarmark. Na místě se k nám přidal Lukáš Valný a zaujali jsme taktické místo uprostřed areálu. Místní náves a park byli zaplněné a probíhaly zrovna koncerty. Na nás bylo odjet 2 vstupy. Místa bylo trochu málo, ale to pro nás nebyl problém. V druhém vstupu jsme dokonce měli zajímavou přetahovanou od místních žen a dívek, která se stane dobrovolnicí jako živá překážka. Popravdě to se nám snad ještě nestalo :)

Martin dodal pár fotek z akce, kterou jel v Jablonci nad Nisou a evidentně na této firemní akcičce měl také slušný kotel jak u něj ostatně bývá zvykem.

Exhibice Kunratice, Škvorec a Jablonec
No items found.
zpět