Exhibice sportovní odpoledne Rohozná
Exhibice sportovní odpoledne Rohozná
3/10/2022

Exhibici v Rohozné jsme měli jet už před Covidem, ale bohužel epidemii neporučíš a akce byla několikrát posunuta. Před exhibicí samotnou jsme navštívili Trial park v Hamrech nad Sázavou, kde jsme dali lehký trénink, který během hodiny přešel plynule do chladného a zamračeného počasí s větrem. Dali jsme si do těla, tak nemělo cenu riskovat zranění a vyrazili jsme směr Rohozná.

Tato vesnička o 300-400 obyvatelích se evidentně bavit umí a připravili si celkem pěkný program se zázemím místního fotbalového klubu, který hrál při našem příjezdu svůj zápas.

Ještě při příjezdu vypadalo počasí dobře, ale bohužel tradice posledních 3 týdnů se opakovala a Vlasta i Lukáš Valný s malým Marty Kabeláčem čekali v autě, než přestane pršet. Po hodině bylo jasné, že tohle jen tak nepřejde a diváci se chtěli bavit. No a protože kluci byli hlavním hřebem programu, nezbývalo, než sebrat odvahu a i za deště zkusit předvést něco z Trialového umění. Naštěstí se vše obešlo bez velkého pádu, i když travnatá plocha i naše překážky byly kluzké jak led.

Diváci byli skvělý a ocenili celý tým jak za výkon tak i přístup. Těšíme se znovu v Rohozné v roce 2023.

Exhibice sportovní odpoledne Rohozná
No items found.
zpět