Exhibice Padrťské pláně, Modřany a výuka
Exhibice Padrťské pláně, Modřany a výuka
27/9/2022

Tento den jsme měli hodně napilno. Mára Tryner se připravoval na výuku  menší skupinky nadšenců. Lukáš Valný a Matouš byli ready na campu pro pokročilé a Martin s Vlastou objížděli exhibice.

Zvraty počasí mohly za to, že se nám vše trochu zkomplikovalo. Mára byl nucen výuku přesunout. Camp byl rozpuštěn (jezdci měli možnost se přihlásit na další víken) a první ze dvou exhibic byla opravdu pro odvážné.

Brdské lesy jsou opravdu krásné místo a samotná akce byla na krásném velikém palouku uprostřed. Bohužel organizátorům nepřálo počasí, kdy prakticky nonstop pršelo a foukal studený vítr. Naštěstí část diváků to neodradilo a organizátor zajistil dostatečný počet ohnišť, kde byla možnost se ohřát a opéct si buřta. My se snažili v přestávkách mezi deštěm rozjet náš workshop a nakonec v pozdním odpoledni jsme se dočkali i 15minutové pauzičky, kdy vykouklo i slunce. Odjela se rychlá exhibice, která byla zakončena nejen potleskem diváků, ale i pořádným deštěm na závěr.

Po rychlém úklidu překážek se vyrazilo směr Praha Modřany, kde na nás čekal dav na firemní večírku. Naštěstí už bez deště jsme měli možnost naplno ukázat co umíme a pobavit pestrou skladbu diváků v této multikulturní společnosti.
Fotek příliš není a uvidíme jestli něco dorazí.

Exhibice Padrťské pláně, Modřany a výuka
No items found.
zpět