Exhibice na mega akcích 17-18/6
Exhibice na mega akcích 17-18/6
19/6/2022

17/6 Jablonné - UEC mistrovství Evropy v Maratonu
Trochu bulvární nadpis názvu reportu odráží doslova typ akcí, kterých jsme se s týmem účastnili.
První bylo na řadě mistrovství Evropy v Maratonu v podání Vlasty Kabeláče Čiháčka a Martina Šimůnka , kdy kromě hlavní exhibice při zahajovacím ceremoniálu jezdili i na místní škole pro bezmála 300 školáků, včetně menšího workshopu. Na náměstí došlo k menšímu posunu v samotném ceremoniálu, ale diváci o to víc fandili i ve vzrůstajícím horku.

18/6 Ralsko - Lesnické dny 2022
Akce Lesnické dny je tradiční záležitostí, kdy se vydá přes 15.000 lidí vydá doprostřed lesa obdivovat lesnickou techniku, úlovky lovců a prostě vše spojené s lesem a péčí o ně. Martin Šimůnek, Dominik Budský a Vlasta Kabeláč Čiháček už cítili přicházející vedro doslova až za ušima, ale i tak si na pódiu STIHL Timber sportu odjeli relativně svižnou exhibici, kde došlo i na přeskakování mistrů dřevorubců. Zbalit věci a směr výheň Česká Lípa …

Česká Lípa - Městské slavnosti
Centrum České lípy přivítalo během dne doslova tisíce lidí, kteří si užívali jak nedaleké pouti a atrakcí, tak hlavní stage, kde vystupovala řada známých kapel. Ukrutné horko přes 32 stupňů a asfaltový povrch nejsou zrovna ideální pro nalákání lidí, ale i přesto se našemu týmu podařilo náměstí zaplnit. K Martinovi Šimůnkovi, Vlastovi, Dominikovi Budském (jednokolkař), Matouši Balíkovi se přidala i místní Trialová legenda a první Martinův žák Majkl Matys, který po mnoha letech vytáhl své Trialové kolo a ukázal, že některé věci se nezapomínají. I díky jeho pomoci se dalo horko přežít a společně s Vlastou dávali bomby i přes pásku společně se soutěžícími. Šanci se potkat na exhibici měli vlastně 4 generace Trialistů.

Liberec - mezinárodní Megamini turnaj házené
Už bez Michala a Dominika se náš tým vydal do Liberce, kde se konala akce pro pár set nadšených házenkářů. Naštěstí byla exhibice mířená na afterpárty, která se konala venku a ve stínu. Horko způsobilo, že na předešlých exhibicích praskl jeden z nájezdů na překážky a i jezdci vykazovaly jistou dávku únavy. Hromada nadšených sportovců nám ale dodala energii a i díky výpomoci prcků z klubu Martymu a Nikolce Kabeláčovým se rozjela 30 minutová show, která bavila děti i dospělé. Asi nejčerstvěji působil Matouš Balík, který dokonce vyhrál minicontest ve skoku přes pásku. Domů jsme přijeli hodně po 10, ale plni zážitků.

Exhibice na mega akcích 17-18/6
No items found.
zpět