FOR BIKES 2019
FOR BIKES 2019
25/11/2021

V termínu **29-31.3.**2019 se na Pražském výstavišti Letňany uskuteční tradiční akce FOR BIKES, který je největším středoevropským veletrhem s více než 30.000 hlavou diváckou účastí.

Tradicí je i bohatý doprovodný program, který uvádí náš TRIALSHOW.cz tým, klub MTB & TRIAL MRAVENIŠTĚ ŘÍČANY ve spolupráci se společností ABF, ŠKODA, XTLine, BIGSHOCK a dalšími partnery akce.

Stavbu překážek má v letošním roce Lukáš Valný a Martin Šimůnek. Účast potvrdila již řada předních Českých skokanů, takže se bude na co koukat.

Pátek 29.3. bude věnován exhibičním vystoupením TRIALSHOW, klubových a zvaných jezdců. K dispozici budou 3 minisekce z převážně dřevěných prvků (klády, palety, špulky). Svezení bude zajištěno i pro začátečníky a dětské jezdce.

Sobota 30.3. je věnována mistrovství ve skocích, kde se jezdci pokusí překonat své i české limity. Celkový vítěz bere luxusní nářadí XTLine a další ceny. Letos je na programu „SKOK BOKEM NA PEVNOU PŘEKÁŽKU, PŘESKOK Z PŘEVÝŠENÍM (4 palety), PŘESKOK ZE ZADNÍHO NA ZADNÍ KOLO, VÝSKOK Z ROZJEZDU„. Na závěr se odehraje exhibiční Trialový contest na sekcích formou Eliminátoru.

Neděle 31.3. je ve znamení volného ježdění a MTB DUAL / MTB SPRINT contestu. První je závod na horských kolech dvou jezdců proti sobě na menších (netrialových) překážkách. Druhý je pak závod s časem v jednom jezdci na krátkém okruhu.

Aktuální České rekordy naleznete ZDE …

Loňský report a výsledky naleznete ZDE …

FOR BIKES 2019
No items found.
zpět