Exhibiční srpnový maraton
Exhibiční srpnový maraton
25/11/2021

24/7 – Exhibice městské slavnosti – Nová Bašť

Není moc co dodat. Skvělé prostředí, pohodový diváci a my na kolech v akci. Těšíme se na další rok.

1/8 – Exhibice obecní slavnosti – Třtěnice

Hned po návratu z dovolené Vlasta sbalil auto, vlek a kolegu Lukáš Valného a vyrazil do Třtěnic, ukázat místním boys jak se jezdí na kole přes překážky. Zprvu to vypadalo na déšť, ale naštěstí to mají v Třtěnicích vykoumané a jezdilo se pod střechou kam se vešel i vlek a překážky. Divácká účast nebyla špatná a bylo vidět, že tam mají i nadějnou bikerskou komunitu co fandila.

2,4,8,9/8 – Výuka, výuka, výuka a dětský camp – Říčansko

Série individuálních výuk se přelila v přípravu našeho srpnového dětského campu, kterému přálo počasí i fajn parta kluků, který lítali jak o život. Závěr campu byl i s menší exhibicí pro děti a rodiče. Bylo skvělé sledovat jak se kluci pod vedením Kataríny Tóthové a Matěje Bedrníka za těch pár dní posunuli.

13/8 – Exhibice příměstský tábor – Praha Počernice

Kolega biker si vzpomněl, že nás viděl na exhibici a jestli bychom nedorazili něco ukázat dětem na jejich tábor. Parta mladejch kluků a holek uprostřed lesa v hájence a celý týden na kolech měli o program postaráno solidně. Na akci dorazil z časových důvodů jen Vlasta a místo klasické exhibice udělal spíš workshop s osvětou techniky, ale nechybělo ani trocha toho poskákání po překážkách a učení.

14,15/8 – Exhibice na zámku – Bílé Poličany

Když obec slaví 750 let tak se umí trochu rozšoupnout a tak místní zámek i park byli vlastně festivalem místních spolků, koncertů českých kapel a dalších atrakcí. Martin Šimůnek, Čihi i Lukáš Valný jsme měli možnost před hlavním pódiem pobavit přes 500 lidí a snad se podle ohlasů zadařilo. Super bylo, že dorazilo i pár bývalých Trialistů (současných bikerů), na pokec a prý je to nakoplo možná vytáhnout znova Trialové stroje na světlo světa.

Exhibiční srpnový maraton
No items found.
zpět