Exhibice vše na kolech a Prostřední Bečva
Exhibice vše na kolech a Prostřední Bečva
25/11/2021

19/6 – Exhibice Vše na kolech a obecní slavnosti Prostřední Bečva

Dvě exhibice za den pro náš tým jsou jen ukázkou toho jak budou vypadat naše prázdniny. Vlasta, Lukáš Valný a legenda týmu Martin Šimůnek předvedli co v nich je na akci vsenakolech.cz. Loni jim prý pršelo a účast mizerná. Letos jim nepršelo a Kostelecké náměstí bylo narvané, takže jsme se tam museli promořit 2x všichni. Krásná akce a obdiv návštěvníkům i organizátorům, že to v tom počasí dali. Na oba naše vstupy bylo plno a podle ohlasů se líbilo naše snažení všem.

Marek Tryner s Michalem Budským sice jeli jen jednu ukázku na obecních slavnostech v Prostřední Bečvě, ale díky požáru a popraskané dálnici si užili 7 hodin jízdu autem. Původně se chtěli cestou svést v bikeparku, ale byli rádi, že vše stihli vůbec odjet.

20/6 – Děti na kolech – Praha Braník A-park

Doslova na poslední chvilce volal Michal Maroši, že by potřeboval zaskočit na exhibici kousek od nás. V neděli jsme měli volno a tak nás vyslal do Braníku v ulici u Ledárny. To opravdu nebyl pro dnešní den dobrý název, protože bylo kolem 35 stupňů. Naštěstí organizátor připravil rozprašovač vody a diváci mohli sedět ve stínu. Pár dětí, které přežily žár přes den a drtili na kolech, měli naší ukázku za odměnu a dospělý s chlazeným pivíčkem v ruce asi taky 🙂

Pokračujeme příští týden na Říčanských Šlapačkách, nedělním soustředění a exhibici.

Exhibice vše na kolech a Prostřední Bečva
No items found.
zpět