Exhibice Travčice a Pelhřimovské rekordy
Exhibice Travčice a Pelhřimovské rekordy
12/6/2023

Tento víkend byl opět trochu toulavý. Vlasta naložil mladý pušky Matouše Balíka a Tobíka Doláků a vyrazil trochu nečekaně směr Pelhřimov, kde se konal další ročník Pelhřimovských rekordů. Sice v našem týmu máme hodně zapsaných rekordů, ale na této akci jsme nikdy nebyli. Navíc pozvání přišlo jen pár dní předem. Na zaplněném náměstí to vypadalo zprvu na déšť, ale nakonec jsme odjeli celou ukázku za sluníčka přímo na hlavním pódiu a podařilo se nám zapojit i náš trailer z kterého se skákal přeskok i seskok dolů. Lidi ukázka bavila a snad se dočkáme i pozvání na další ročníky.

Na exhibici v Pelhřimově ale nemuselo dojít a jen díky uvolněnému termínu Martina Šimůnka vyšla i exhibice v Travčicích. Martin a jednokolkař Dominik měli taky pěkně narváno, i když šlo jen o menší obecní sportovní akcičku. Dodali taky rozhodně víc fotek než Vlastova část týmu, ale snad něco ještě dorazí.

Vlasta se ještě před exhibicí vydal na obhlídku nových kol Rock Machine, která dostala do vínku nové barvy a byla zde vystaveno i luxusní nové Enduro a E-Bike. Díky LSK za pozvání.

Exhibice Travčice a Pelhřimovské rekordy
No items found.
zpět