Exhibice Janovice nad Úhlavou a Trial kurz
Exhibice Janovice nad Úhlavou a Trial kurz
21/2/2023

Venkovní exhibice v Únoru? Letos jsme odpálili outdoorovou exhibiční sezónu opravdu s předstihem, protože vepřové hody bez kola prostě nemůžou být. Vlasta, Lukáš Valný a Matouš Balík vyrazili směr krásného městečka Janovice nad Úhlavou.

Počasí byla doslova loterie. Pár dní před exhibicí déšť a bod mrazu každého trialistu trochu znejistí. Každopádně 12 stupňů a polojasno v únoru se skvělým publikem byli za odměnu. Trocha větru už nebyl problém a odjeli jsme solidní 30minutovou show před úžasným publikem. Za odměnu pak byla trocha vepřových hodů. Díky za pozvání.

I v roce 2023 jsme dali dohromady partičku nadšenců, kteří chtěli zkusit Trial a nabrat nějaké zkušenosti pro nadcházející sezónu. Leden byl ve znamení nemocí a jiné práce a tak se startovalo až v únoru. Zvlášností kurzu tentokrát nebyl ani tak skill účastníků, kteří bojovali s návyky i Trialovým kolem jako o život ale skladba jezdců. Pátek se poskládal čistě z chlapů a sobota pro změnu čistě z žen a dívek. Snad všem účast něco dá a nic nevezme.

Exhibice Janovice nad Úhlavou a Trial kurz
No items found.
zpět