4 denní maraton exhibic
4 denní maraton exhibic
13/6/2022

ST - Teplice - Sportovní hry Handicapovaných
Cestovní maraton exhibic začal ve středu na sportovních hrách handicapovaných sportovců a rovnou v plné palbě 4 trialistů na kole (Vlasta Kabeláč Čiháček, Matouš Balík, Lukáš Pařízek a Tobík Nenadál jako benjamínek výpravy) a k nim i Dalibor Šulc jako motoTrialista. Handicapovaní sportovci zde byli od 18-ti do více než 80-ti let a byli skutečně skvělým a vděčným publikem, které ocenilo každý pokus kluků. Bylo skvělé jim přinést trochu radosti a zážitků, kterých měli díky skvělému organizačnímu týmu na této akci plno.

ČT - Mělník - STATECH exhibice
Jedna z prvních letošních firemních akcí na otevřených dnech společnosti Statech (vysokozdvižné vozíky a plošiny) byla pod taktovkou Vlasty Kabeláče Čiháčka a Martina Šimůnka. Došlo i na skákání přes plošinu, která překvapila kluky, když zjistili, že vysunutá není úplně stabilní jak by se čekalo :) Seskok z ní byl trochu oříšek, ale Martin Šimůnek, který se do tohoto výkonu pusti vše zvládl a přežil.

PÁ - Rymice - Kácení Rymického Máje
Po severní části republiky jsme zamířili do vzdálenějších koutů Moravy. Matouš Balík a Vlasta vyrazili v pátek k Holešovu, kde v malebné vesničce Rymice probíhalo tradiční kácení Máje. Ten se poroučel k zemi v momentě příjezdu, takže kluci viděli dopad na silnici před jejich autem. Exhibice pak probíhal u pódia v areálu místního obecního úřadu. Parta místních si akci užívala a fandili jak o život během celé naší exhibice od mladých po staré. Poprali jsme se i s kluzkým povrchem venkovního tanečního parketu před pódiem a padali zajímavé výkony jak od Matouše tak i od Vlasty přes závěrečnou pásku.

SO - Zubří - sportovní den dětí Čokoládová trepka
V Zubří byl náš tým už v roce 2017 a místní si nás vybrali i k příležitosti oslav 10-ti let výročí této místní akce. Krásný atletický areál místní školy podpořilo i slunečné a horké počasí a obrovská účast diváků, kteří měli k dispozici i tribunu pro pohodlnější sledování bohatého programu, který organizátoři připravili. O akci se po skoro 4 hodinách cesty postaral Lukáš Valný a Vlasta, kteří během 30minut odjeli exhibici, včetně soutěží pro děti a skákání přes pásku. Díky všem za podporu a gratulace malým atletům za účast i umístění.

4 denní maraton exhibic
No items found.
zpět