Víkendové campy a exhibice
Víkendové campy a exhibice
31/5/2022

Tento víkend byl nejen plný exhibic, ale i campů. V sobotu si své dovednosti rozvíjely ženy a dívky. Neděle pak byla věnována mužům.
Počasí asi bylo příjemnější pro dámy. Nepršelo, ale co si budeme namlouvat zima byla. Sešla se skutečně široká škála bikerek, ale každá si našla to svoje. Základní technika, stabilita, pumptrack i klopénky byl jen začátek. Postupně se holky pustily i na menší dropy, schody či lavice.
Od pánů jsme čekali v občasném dešti (naštěstí propršelo tak hodinu čistého času) trochu respektu. V parku to byl trochu boj, ale v lese ukázali, že se nebojí překročit svůj vlastní stín. Dropy do údolíček, dvoják i pár kořenových sjezdů dali s jistotou.
Doufáme, že se každý trochu posunul a zjistil na čem zapracovat a co potrénovat. Už během campů padaly plány na nákup nových kol, změnu pedálů i nákup chráničů. Děkujeme také za pozitivní feedback na místě od všech a budeme se těšit na případné další campy či individuální výuku.
Pár fotek níže od Kataríny a zbytek včetně videí posíláme přímo k účastníkům.
Mimo campy řádili naši týmový jezdci i na exhibicích ve Svojeticích a Lomnici nad Lužnicí, čili ideálně zaplněný víkend pro většinu našich riderů :)

Víkendové campy a exhibice
No items found.
zpět