Testování bikeparku a menší víkendové exhibice
Testování bikeparku a menší víkendové exhibice
24/7/2022

22/7 - Exhibice příměstský tábor - Petrohrad
Páteční rozloučení pro děti s táborů v Petrohradě jezdí každoročně Martin Šimůnek, kterého však odvolali rodinné povinnosti a bylo na Vlastovi aby za něj zaskočil. Co by mohlo být lepší než vzít sebou toho nejmenšího z klubu Martyho, aby si s tátou odjel ukázku pro stejně staré či starší účastníky.
Trochu připalovalo, ale i tak se po exhibici udělal menší workshop pro zájemce s půjčováním kol pro odhadem 40-50 dětí, včetně soutěží.

23/7 - Testovací camp a exhibice v bikeparku Polevsko - Polevsko u České Lípy
Potřebovali jsme důkladně otestovat bikepark Polevsko pro případné campy v roce 2023 a sobotní výuková akce s exhibicí Trialu kam byl pozván Martin a Vlasta byla ideální šancí jak si celý park projet naplno. Místo v autě využil klubový rider Petr Jeřicha k tréninku na Enduro Sérii a i přes špatnou předpověď vyrazil s Vlastou za Martinem a hostitelem Michalem Matysem.

Kromě pár ranních kapek naštěstí až do 15:00 nepršelo a stihlo se jak trénování menší skupiny bikerů, tak 2 krátké exhibice i nějaké to focení. Probrali jsme záludnosti místních tras, možností bikeparku a ojezdili místní lanovku. Polevsko je za nás pěkným rodinným bikeparkem, kde se najde technika, skoky i pár dropíků. 4 traily budou brzo rozšířené o téměř 8 km trail, ale i tak v současném stavu s možností více stop a skrytých skoků zabaví každého bikera.

Těšíme se na příští rok a případný camp či výuku Bikeskills.

Testování bikeparku a menší víkendové exhibice
No items found.
zpět