20-21/5 - Exhibice Pražské služby, Strupčice a ON Semiconductor
20-21/5 - Exhibice Pražské služby, Strupčice a ON Semiconductor
30/5/2023

Víkend 20 a 21.5. jsme opět trávili na kole, ale tentokrát už za pěkného počasí, které nás provázelo na cestách dalekých. V sobotu se konala tradiční akce Pražských služeb v Malešicích, kde Vlasta a Michal Budský jezdili společně s parkouristy a klukama freestylistama. První ukázka byla u rampy a druhá přímo před hlavním pódiem. Kromě adrenalinu na kolech jsmě měli návdavkem adrenalin dopravní. Na akci se testovala miniauta pro náctileté řidiče, která jezdila v blízkosti našich překážek a při sestavování jedno z aut narazilo do překážek a stlačilo je k sobě zrovna v moment, kdy by Vlasta mezi. Naštěstí řidič dupl na brzdu, takže to odnesla jen světla auta a Vlasta se šel přebalit.

Po akci v Malešicích Vlasta vystřelil už bez Michala do Strupčic a jejich luxusního areálu koupaliště. Kdo by řekl, že tak malá vesnička může mít tak pěkný sportovní areál. Celá akce s Martinem Šimůnkem v čele byla proti ostatním trochu komorní, ale skvěle připravená. Trochu jsme jí natáhli soutěží pro diváky a odměnili mladý bikery podpisovkama.

Neděle byla ve znamení výlut na Valašsko, kde slavil jeden z největších světových výrobců čipů. Profesionálně připravený event bohužel v závěru narušila blížící se bouřka. Naštěstí improvizace je naší doménou a Vlasta i Michal hned po příjezdu místo venkovní ukázky připravili záložní variantu pod stanem. Už to vypadalo, že zbytečně ale nakonec skutečně pršelo a jezdilo se hlavně pod stanem. V závěru ale došlo i na hecovačku a připravil se i přeskok z traileru přes novou Škodu Eniaq. Bylo to za mokra trochu o přední sklo ale nakonec i dvojitý pokus vyšel 🙂

V týdnu se pak jelo pár individuálních tréninků a projížděla trasa na campy, čili bylo o zábavu postaráno.

20-21/5 - Exhibice Pražské služby, Strupčice a ON Semiconductor
No items found.
zpět