Exhibice Bike Instruktor
Exhibice Bike Instruktor
7/12/2021

Katarína Tóthová je už nedílnou součástí projektu Bikeskills.cz a její pozvání na akci v Brodě jsme si nemohli nechat ujít. Zima a Covid nakonec určil jako vítěze o účast Vlastu a Máru, který se těšil i na zneužití situace a zapůjčení kola od Kataríny na místní krytý pumptrack.

_Byla to i šance na první exhibici s novým týmovým autem, které je panensky čisté (bez polepů). Nikdo z nás na místě bývalého nádraží ještě nejezdil měli jsme trochu strach z počasí. Naštěstí byla větší část akce pod střechou a tak byla jediným limitem zima. _

Jak je zima tak jsou menší skoky - pravidlo každého trialisty, které jsme se snažili popřít požádným rozhýbáním a rozcvičením. No a vyplatilo se. Díky povzbuzování lidí už nám nakonec nestačili ani překážky a vrhli jsme se na nákladovou rampu, která měla něco málo přes 126cm. Márovi se podařilo jí udolat hákem a mě trochu nečekaně na zadní i bokem.

Zní to jako ideální den našeho exhibičního týmu a fotky vypovídají asi za vše. Díky paní fotografce, která byla extrémně šikovná (málokdo dokáže Trial zachytit jak se má) a Kataríně za pozvání a hodně štěstí s knížkou.

Exhibice Bike Instruktor
No items found.
zpět